Blankett samboavtal – All egendom undantas från bodelning

Blankett för samboavtal där ni undantar all egendom från sambolagens bodelningsregler.

Blanketten är mycket enkel att fylla i och de enda uppgifter som ni behöver skriva in i samboavtalet är sambornas personuppgifter. Därefter undertecknar ni dokumentet och ni har ett professionellt utformat samboavtal som undantar all egendom som ni äger från bodelningsreglerna i sambolagen.

Ni får blanketten i både Word- och pdf-format och den skickas till er per e-post inom ett par sekunder efter det att ni har gjort er beställning. Det är därför möjligt för er att upprätta ert samboavtal redan inom ett par minuter.

249 kr

Detta är en blankett vilken kan användas av sambor som inte vill att sambolagens bodelningsregler ska tillämpas på någon egendom överhuvudtaget om de skulle separera. Det innebär i praktiken att samborna inte behöver göra någon bodelning. I stället tar samborna sin respektive egendom med sig ut ur samboförhållandet när relationen avslutas.

Blanketten kan användas för att skapa ett samboavtal såväl före som under samboförhålllandet.

Exempel:
Chris och Deborah har varit tillsammans en tid och har bestämt sig för att bli sambor. Om förhållandet skulle ta slut vill de inte behöva göra en bodelning för att dela upp samboegendomen. De vill att de behåller sin respektive egendom som de äger. De bestämmer sig därför för att skriva ett samboavtal som innebär att sambolagens bodelningsregler inte ska vara tillämpliga på deras förhållande.

 

Chris och Deborah kan använda sig av denna blankett för att skriva sitt samboavtal.

Vill ni endast att en viss egendom, t ex bostaden, en viss möbel eller liknande,  ska undantas från bodelningen finns det en särskild blankett för den typen av samboavtal via följande länk: Blankett för samboavtal där endast viss egendom undantas från bodelningsreglerna

Blanketten skickas per e-post och ni har den i er e-post inom ett par sekunder efter er beställning. Ni får blanketten i både Word- och pdf-format.

Är ni osäkra på hur ni ska fylla i blanketten eller stöter på problem är ni välkomna att kontakta vår BlankettSupport som står beredda att hjälpa er.

Omgående leverans per e-post
BlankettSupport
Hjälp med att hitta blankett